Een nieuwe start
Een nieuwe start

Een nieuwe start

Vandaag vieren we feest en morgen gaan we gewoon verder waar we gebleven waren, ik heb het niet op al die goede voornemens die blijven liggen tot een volgend nieuwjaar begint. Als je iets wil kun je er ook meteen aan beginnen. Maar ik droom ook wel eens over vrede op aarde voor iedereen, geen honger meer op deze wereld, iedereen gezond oud worden, iedereen rijk, een metertje sneeuw, een Elfstedentocht, geen milieuvervuiling meer, u weet wel.

Make it happen and enjoy, 2020

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Ik maak ook geen goede voornemens. Inderdaad vrede, gezondheid en een goed menswaardig leven voor iedereen zou heerlijk zijn, maar helaas maken de grootmachten al helemaal geen goede voornemens. Ik hoop ook al jaren op weer eens een Elfstedentocht, maar ben bang dat we dat niet meer mee gaan maken.

  2. hanscke

    Ik heb 1 keer een goed voornemen uitgevoerd. Per 1 januari stoppen met roken. Dat was in 2006. Het is toen gelukt en ik ben nog altijd heel blij met het resultaat. Ik ben een niet roker geworden.

  3. Och, ik bedacht als tiener al, dat mijn goede voornemen was en werd, en nog is.. dat ik ze niet maak… goede voornemens, precies om wat jij zegt, als je iets wilt en het kan? Doen… punt.

    Gelukkig nieuwjaar Sjoerd!

    X

  4. Goeiemorgen Sjoerd, Een goed nieuw jaar voor jou en de jouwen. Aan voornemens doe ik ook niet. Gewoon iets doen als je dat wilt en niet wachten tot 1 januari. Plannen doe ik echter wel.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.