Rust in de tent
Rust in de tent

Rust in de tent

Hallo, zoals jullie weten ben ik Kaatje, een van de twee poezen hier in huis, en je wil niet weten hoe blij Ollie en ik waren dat alle geknal was afgelopen. Mijn broertje Ollie is er nog confuus van. Maar dat kan ook zijn omdat naast dat vuurwerk ook nog zo’n klein meisje hier was. De papa en mama moesten werken en dan is Jeslynn altijd bij ons in huis. Ik vind haar wel lief, maar Ollie niet. Die verstopt zich altijd. Maar gelukkig hebben we nu een dag langer, 366-1 dagen totdat het weer zover is dat het gaat knallen. Gelukkig was het op nieuwjaarsdag lekker rustig, en met een zonnetje in je snuit ziet de wereld er weer heel anders uit. Mijn oudste personeelslid zit zich al achter de oren te krabben om te bedenken wat hij jullie allemaal zal laten lezen hier. En tot die tijd neem ik het even over, want goed personeel is moeilijk te krijgen tegenwoordig…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Kakel

  NIeuwjaarsdag werd ik wakker en ik hoorde niets! Niets dan stilte…Ik was vergeten hoe dat klonk.
  Rosa had er in huis geen last van maar buiten was een ander verhaal.
  Gelukkig Nieuwjaar, Sjoerd! Voor jou en al je DIERbaren.

 2. Frank-103

  Vanaf de 29e was het hier een continu geknal, op de 31e begon het rond 09.00 en liep het door tot 02.00, daarna was het grotendeels klaar. Onze kat Bibbel is dus al vanaf de 29e niet buiten geweest, zit het liefste nog steeds ergens verborgen uit angst dat er toch weer knallen zijn, de andere kat Loki is alleen de 31e tegen zijn zin binnen gehouden. Beiden hebben geen problemen met bezoekers, gelukkig, hoewel hier geen kleine kinderen over de vloer komen, waar ze misschien wel allergisch voor zijn.

 3. logbankje

  Nou zeker Kaatje, voor heel veel dieren is het een verzoeking het geknal.
  Ollie doet me denken aan mijn rode kater, die ging altijd op visite als het te druk was in huis. Hans

 4. Geknal was er ook bij ons in de buurt meer dan genoeg. Van het siervuurwerk was vrijwel niets te zien, omdat we de overkant van de straat nauwelijks konden zien vanwege de mist.
  Ik zal blij zijn als de normale gang der dingen in de loop van volgende week weer is teruggekeerd

 5. Ach wat lief dat je het even over wilt nemen. Dat personeel ook hé, zijn toch ook altijd een beetje van slag na wat ze de “feestdagen”noemen, naar mijn idee is “feest slagen”een betere naam als ik de berichtgeving over de jaarwisseling lees. . Maar houd ons op de hoogte,!

 6. Goede morgen Kaatje, wil je je personeel een geweldig goed jaar wensen ook voor jou en Ollie natuurlijk, maar wij katten kunnen best goed voor ons personeel zorgen al zeg ik het zelf. Je staat weer mooi op de foto.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.