Murals Heerlen: Play Cards
Murals Heerlen: Play Cards

Murals Heerlen: Play Cards

bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Tegen de zijkanten van het viaduct aan de Welterlaan, onder de autoweg N281 zijn muurschilderingen aangebracht: ‘Work hard – play hard” van Lars Ickenroth (NL). De N281 loopt hier licht naar boven, en de Welterlaan steil naar onder en dan zijn de kaarten ook nog een op een schuine ondergrond aangebracht. Vandaar de vertekening van de foto’s.

bVision & Photography
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Kakel

  Jij hebt ook echte fotografie-ogen, hè Sjoerd: je ziet alles. En daar doen je volgers weer hun voordeel mee. Straatkunst weet ik steeds beter te waarderen: het fleurt alles op!

 2. prachtig is íe weer Sjoerd laboris gloria ludi Labour Games glory

  age ouod agis Kom zoals je bent

  acta non verba Geen woorden, maar daden.

  dat zijn de vertalingen van het latijns… ik denk…. dat het minerva manneke stillekes aan het spuiten is geweest 🙂

 3. Goede morgen Sjoerd, ik zag eerst even niet hoe het in elkaar zat, maar nadat ik je uitleg las snap ik het wel. Het leek me ook al een vreemde gevel 🙂
  Fijne woensdag gewenst.

 4. Ha Razende Reporter,

  zo leuk hoe jij steeds weer een nieuwe mural voor ons weet te spotten.
  Als ik jou kant weer eens op kom (kom ik eerst een bakkie doen) en ga ik deze mural zeker opzoeken!

  groetjes!
  Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.