Hij is terecht, onze nieuwe auto. Na enig zoek en speurwerk kwam men tot de ontdekking dat mijn nieuwe auto de boot gemist had. Samen met enkele broertjes en zusjes stond hij ergens in de haven van Tanger te wachten op de volgende boot naar Nederland. Gelukkig duurde dat niet zo heel lang en gisteren is hij na enige omzwervingen gearriveerd in de garage. Ik heb al een “sneak preview” gehad en heb wat foto’s mogen maken. Levering wordt ergens eind volgende week, Alleen het op kenteken zetten kost tegenwoordig al 5 werkdagen. Maar er is hoop… Dan kunnen opa, oma en Jeslynn volgend weekend weer gaan “jatse”.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. De foto is leuk geworden, wel een opluchting dat de auto is gevonden.
  Wist niet dat op kenteken zetten kost tegenwoordig nog 5 werkdagen duurt. Hans

  Ot. Heb een verzoekje voor je gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  logbankje
 2. Tja, als het een Japanner of iets dergeljks is komt ie natuurlijk met de boot. Ik heb mij nooit eerder gerealiseerd dat auto’s van buiten Europa met een boot zouden komen.

  hanscke
 3. Goede morgen Sjoerd, ik hoop dat je echte auto geen open model is, want in het Nederlandse klimaat kun je maar beter een dak boven je hoofd hebben, anders zit je snel in bad ipv in een auto.
  Maar ik dacht dat je auto uit Frankrijk zou komen, wat doet die dan in Tanger? Als je hem binnen hebt wil ik wel een mooie foto zien, hoe mooi deze vervanging ook op de foto staat 😉

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.