Spanning in Berkeley (UK)
Spanning in Berkeley (UK)

Spanning in Berkeley (UK)

bVision & Photography

Op vakantie kan het best zijn dat je ook ergens een trafohuisje tegenkomt, want ook in de United Kingdom gebruiken ze stroom. En dan is het best wel handig als Frank 103 dan even aan mijn verzameling denkt. Dit huisje staat in Berkeley, vlak bij het kasteel ‘Berkeley Castle’ (slideshow), het ligt aan 16 Marybrook St, Berkeley, Engeland. Berkeley is een dorpje in het Engelse graafschap Gloucestershire. Het is naast het kasteel ook bekend als de plaats waar Edward ll vermoord werd, en waar wetenschapper Edward Jenner, bekend van wereld’s eerste vaccin, voor pokken, geboren werd.

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 reacties

  1. Grappig dat de ingang niet evenwijdig aan de weg ligt, het huisje een beetje scheef tov de weg ligt.
    We lijken NL vaak zo’n rechtheidsdrang te hebben qua bouwen, terwijl scheef de hersencellen ahw weer even wakker maakt 🙂

  2. Frank103

    Het is een spannend land om naar toe te gaan, dat Engeland! En dat niet eens vanwege de transformatorhuisjes.
    In dit kasteel zijn ook veel opnames gemaakt voor de tv serie Poldark, een bezoek was de moeite waard!

  3. Goede morgen Sjoerd, ja ook in het buitenland zullen ze stroom gebruiken. Tegenwoordig kom ik haast niet meer buiten Nederland, dus van mij zul je geen buitenlandse huisjes ontvangen. Is Frank103 nu degene waarmee je samen bivision bent begonnen, of heb ik dat verkeerd in mijn herinnering? Een fijne zondag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.