Eitje erbij…
Eitje erbij…

Eitje erbij…

Als je al een jaartje ouder bent vliegt de tijd aan je voorbij. Dat geld uiteraard ook voor hen die dat minder ervaren. Zo worden ook kleine meisjes zeer snel groot. In maart wordt onze kleindochter alweer vier jaar en krijgt ze de gelegenheid om kennis te maken met het fenomeen school. Zo lazen we afgelopen zaterdag dat er een open dag was op een hele nieuwe school, Wonderwijs, hier in Gebrook. En kijken kan altijd, al is dat wat ver vanwaar mijn dochter woont. Alleen het beviel haar daar zo goed dat ze niet meer mee terug wilde. Haar beroep heeft ze ook al bepaald…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. Kakel

  Op een gegeven moment zijn ze er ook aan toe. Kinderen zijn net sponzen: ze absorberen alles.
  Jules Deelder schreef: Hoe langer je leeft, hoe korter het lijkt. Daar sluit ik me volledig bij aan.

 2. Hahahaha, geweldig, al ze zo aan dingen toe zijn. Hier hetzelfde met kleine bijna 4 jarig nichtje, het gaat zo hard, daar is de tweede onderweg in elk geval… en gaat de eerste naar school straks.

  Luca ook alweer bijna 2, jee…. de tijd gaat zo hard!

  X

 3. Marthy

  Sjoerd, ik kreeg er een beetje tranen van in mijn ogen, zo’n heerlijke foto. Ze straalt gewoon, duidelijk te zien dat ze het helemaal naar haar zin heeft.

 4. Goede morgen Sjoerd, als de kleintjes eenmaal op school zitten, lijkt het allemaal nog sneller te gaan dan daarvoor, maar ja kleintjes worden groot en voor je het weet zijn ze opeens twintig.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.