Muurschildering in Assendelft
Muurschildering in Assendelft

Muurschildering in Assendelft

bVision & Photography

De muurschildering die ik vandaag hier laats zien is me toegestuurd door Frank 103 en staat in Assendelft (blauwe ring). Voel u nu niet meteen geroepen om alle muurschilderingen in uw stad ook hiernaar toe te sturen, dat is niet de bedoeling. Maar af en toe een bijzondere zoals deze van vandaag moet kunnen, ik spaar alleen maar trafohuisjes… Ik vind het in ieder geval super uitgevoerd door vtgbeton.nl

bVision & Photography

De muurschildering die ik hier vandaag laat zien is heel anders tot stand gekomen dan de Murals die ik hier normaal laat zien. En had ook een hele andere achtergrond. Het betonnen gebouw van de stadsverwarming (een NUON elektriciteitscentrale) was toe aan een grondige renovatiebeurt. Eerst is het hele gebouw met een soort hoge drukreiniger schoongemaakt en is het aangetaste beton verwijderd. Dit is met spuitbeton gerepareerd en voorzien van verschillende keuren coating. Daarna heeft men deze coating voorzien van de diverse figuren zoals de vogels.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. Kakel

  Van zulke schilderingen word je toch vrolijk? Ze zijn allemaal even mooi: de zwaan, fuut, eend, de paddenstoelen…geweldig!
  Leuk dat je voor deze keer een uitzondering maakt.

 2. logbankje

  Assendelft is voor mij een bekend lintdorp, al groeit het dorp nu ook in de breedte.
  Het is het dorp wat aan Krommenie grenst, heb er nog in de omgeving van de van de stadsverwarming wonen.
  De schildering is wel mooi. Hans

 3. Goede avond Sjoerd, mooi die muurschilderingen, beter dan saaie grijze muren.
  Wat betreft Israël, in de tijd dat wij er heen gingen was er ook al een gespannen toestand, maar dat is daar kennelijk gewoon. Met onze huurauto zijn we het land doorgereden van Noord naar Zuid en van Oost naar West (het laatste is maar een klein stukje) en we hebben nergens last gehad. Maar je komt wel vaak controleposten tegen met bewapende soldaten, eigenlijk gaf dat eerder een veilig gevoel dan dat het een angstig geheel was. Kalia ligt ook nog op de Westbank, dus dat is ook nog eens een betwist gebied natuurlijk.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.