Het verdwaalde Bruintje

Het verdwaalde Bruintje

bVision & Photography

Gisteren was het dan eindelijk zover, ons verdwaalde Bruintje stond klaar in de showroom. Ik vind het een mooie auto met een uitzonderlijke kleur, Brun Vison, uitgezocht door mijn vrouw. Er ligt een 4 cilinder, turbo en directe injectie TCe 130 EDC GPF aandrijflijn in. 130 pk, 240 Nm koppel, EDC versnellingsbak met dubbele koppeling en 7 versnellingen en schakelflippers aan het stuur. 0-100 in 9 seconden en een top van 200 km/uur. Het lijkt me een ervaring op zich, om met schakelflippers te werken zoals die bij rallyauto’s gebruikelijk zijn. Jammer dat je straks maar 100 km/h mag. Maar goed dat is waarschijnlijk ook beter voor mijn beurs en ik ben er heel blij mee.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. logbankje

  Het verdwaalde Bruintje, klinkt wel komisch.
  Maar uit ervaring weet ik dat het een geweldige auto is en de kleur is ook niet verkeerd.
  Wens je veel veilige en mooie kilometers. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Hij is mooi. En je zou een keer in Duitsland kunnen gaan rijden. Er zijn daar nog veel autobanen zonder snelheidsbeperking. Is leuk hoor om een keer 180/190 te karren. Niet voor de portemonnee inderdaad.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: