Orthopeknie
Orthopeknie

Orthopeknie

Het was weer eens tijd om een bezoek te brengen aan ziekenhuis en eens te kijken wat de artsen vinden van de artrose aan mijn linkerknie. Artrose gaat nooit weg, maar soms kunnen spuiten in de knie helpen om de pijn en de slijtage wat te verzachten. Dat was de behandeling tot nu toe. Maar dit heeft helaas niet geholpen. Nu wordt het traject ingezet om te kijken wat de mogelijkheden zijn van operatief ingrijpen. Voor zover ik het me kan herinneren zijn dat er drie. Een kijkoperatie, een hele nieuwe knie, of een halve nieuwe knie. Er is een afspraak gemaakt voor een uitgebreide MRI scan en om de huidige toestand van de kniebanden te controleren. Daarna weer terug naar de orthopeed om te kijken wat het gaat worden… Gelukkig gaat het om mijn linkerknie die sinds mijn nieuwe auto, niet meer nodig is om te rijden omdat dit een halfautomaat is.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Dan zit ik naar de 100 jarige vrouw te kijken in Landgraaf die nog op zichzelf woont en nul medicijnen of iets nodig heeft, nog zelf douched en zo meer, en dan denk ik.. hoe is het mogelijk, dat sommigen van ons in de lappenmand liggen, en dat er gewoon 100 jarigen zijn, die allemaal stuk voor stuk hard hebben gewerkt, zo ook deze Mw. met een garage… en die gewoon alles nog lijken te kunnen, zelfs gymen en zwemmen…

  X

 2. logbankje

  Nou, ik leef met je me, het is een heel traject waar je in terecht komt.
  Positief gezien kan men veel voor je betekenen, weet ik uit ervaring.
  Gelukkig heb je nu Bruintje die je helpt met het vervoer. Hans

 3. Tot voor kort had ik nog nooit gehoord van “een halve knie” maar dat schijnt dus te kunnen;-) Gelukkig dat je de knie niet meer nodig hebt voor de auto, maar ja, altijd pijn is ook geen pretje dus dan moet er toch iets gebeuren. Succes met de vervolgonderzoeken.

 4. Kakel

  Mijn neef heeft een nieuwe knie en kan en doet er weer alles mee. Ik hoop niet dat het zo rigoureus nodig is voor jou…Als je maar wel geholpen kan worden!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.