Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Deze aan het zicht ontrokken mural van Yasja Ligtelijn trof ik aan op de achterzijde van the House of Colors aan het begin van de Huskensweg. Uniek, want het ligt niet in het zicht van de openbare weg. Toevallig werd ik nieuwsgierig door een foto op facebook. Terwijl ik deze foto maakte werd ik onmiddellijk door een beheerder aldaar aangesproken. Hij dacht dat ik foto’s van het pand maakte voor de makelaar. Waarschijnlijk wordt het pand verkocht en wellicht gesloopt.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.