Ik heb ze gevonden
Ik heb ze gevonden

Ik heb ze gevonden

bVision & Photography

Ze zijn verhuisd, mijn kabouters, ze waren weg uit het kabouterbomenbos in Amstenrade, maar ik heb ze gezien en weet nu ook waar ze wonen, in Rekem. Bij Geulle de Maas overzwemmen en “Onder de Linde” hebben ze hun uitzendbureau gevestigd. Het zijn dus grensarbeiders geworden. Ze wonen vlakbij een heel groot kasteel. Ik mocht even binnenkijken als ik maar geen foto’s maakte. en dat heb ik uiteraard ook niet gedaan, alleen voor eigen gebruik. Ook hier zijn een aantal zaken gewijzigd. Was alles vroeger Pro Deo, nu wordt alles gedaan op basis van toegekende subsidies. Probleem is namelijk dat het aantal kabouters gelijk is gebleven, maar dat het aantal mensen gigantisch is gegroeid. Kommer en kwel daar aan de Maas.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.