Poster Yasja
Poster Yasja

Poster Yasja

Nog even en het Carnaval barst in alle hevigheid los. Dagblad de Limburger brengt ieder jaar een carnavalsposter uit, samen met de Provincie Limburg en de Sjeng Kraft Kompenei. En wat doet die poster nu hier op mijn blog. De poster is een ontwerp van Yasja Ligtelijn, een van mijn favoriete kunstenaars en maakster van vele murals, ook in Heerlen. De poster is ontworpen op basis van een zelfportret. Ik heb uiteraard de poster in mijn bezit en heb nu een echte Yasja aan de muur hangen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

  1. Mooie carnavalsposter, lekker kleurig zoals dat bij carnaval hoort. Zelf ben ik niet met carnaval opgegroeid ik denk dat je er dan niet meer aan kunt wennen. Voor vandaag een fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.