Camping
Camping

Camping

Op een smoelenboek site werd ik attent gemaakt op de volgende foto van het belasting kantoor in Maastricht, we schrijven het jaar 1975. Ook in die tijd moest je maar het lef hebben om daar je tentje op te slaan. En dan dat tijdsbeeld met die auto’s, teveel merken en types om op te noemen. Ziet u die Peugeot 404 of de Citroën DS. Zo herkenbaar nog. Wij zijn overigens in datzelfde jaar getrouwd.‎

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. logbankje

  Een tentje bij de belastingdienst voor de deur, toen ook al.
  De auto’s zijn zeker een mooie indicatie voor die tijd.

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Dat was nog de tijd van het “bermtoerisme”, mensen die gemoedelijk aan de kant van de snelweg een windscherm opzette om daar een middag te bivakkeren in het zonnetje. Maar dit was waarschijnlijk even de tent opzetten om te zien of alles compleet was. Dat deden veel mensen in een park of plantsoen om niet voor verassingen te komen te staan tijdens de vakantie.
  Ik zie ook een de door mij zo verfoeide lelijke eend staan.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.