Carnavals Ape
Carnavals Ape

Carnavals Ape

bVision & Photography

Auto’s in de reclame komen we wel vaker tegen, De bijgaande Piaggio Ape 50 staat normaliter in het Winkelcentrum Makado in Beek, overigens het grootste overdekte winkelcentrum in Limburg. Eigenlijk is het uiteraard geen auto, maar een brommer op drie wielen, maar dat terzijde. Het karretje is overal voor te gebruiken, dus ook om reclame te maken, en zoals deze, om te bouwen tot carnavals object. Het past mooi bij dit weekend. Vanmiddag Groeëte Breuker Kingeroptoch in Gebrook en maandag de Groeëte Breuker Vastelaovesoptoch. Als de weergoden ons gunstig gezind zijn. Alááf

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.