De stratenmaker op zee show – Deze street sweeper werd reeds in 1907 gebruikt voor het schoonhouden van de straten in New York. ik moest daar aan denken toen ik gisteren met een paar oud-collega’s van een vorig bedrijf had afgesproken om wat te gaan eten. Dit doen we op regelmatige basis. Voor ons even wat herinneringen ophalen aan de goede oude tijd zullen we maar zeggen. Alleen wat veel gegeten, maar dat krijg je als je gaat wokken in een van de betere wokrestaurants in Geleen. Alleen sneeuwde het gisteren op weg naar het restaurant, en niet zo’n beetje. De strooiwagens reden af en aan… ook aan het proberen om de weg schoon te krijgen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Gaaf die water wagen. Leuk om het contact met ex collega’s warm te houden doe ik ook 2x per jaar. Ben beetje jaloers op de sneeuw die jullie gehad hebben, hier moet de eerste vlok van het jaar nog vallen. 🙁

  Leidse Glibber
 2. Je hebt gelukkig geen schoon schip gemaakt met je collega’s.
  Nou hier is van de winter niets te merken. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  logbankje
 3. de stratenmaker op zee show, ik keek dat zelfs, ik vond de uitspraken daar zoals drollenplein, piepstraat en poepjesplein enz zo grappig, in belgie maakten ze zoiets niet
  -Gaan eten met je ex-collega’s moet je zeker onderhouden, ik doe dat ook op regelmatige basis
  -Een @->- voor jou*

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.