Attentie
Attentie

Attentie

Het bloemetje op de foto vonden we gisterenochtend bij de voordeur. Het werd bezorgd door een lokale ondernemer i.o.v. de baas van onze thuiswerkster hier. Als attentie voor het ongemak en om even een hart onder de riem te steken. Een leuke geste, die ook gewaardeerd wordt. Al weken hebben we hier vier werkplekken in de woonkamer. Drie hadden we al en de vierde is ingericht voor de werkzaamheden van onze thuiswerkster. Een mens moet toch wat als die een hele week in huis moet vertoeven.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

  1. Heel attent, ook mijn dochter( die uit het logje van vandaag) kreeg aan het eind van de week een bloemetje van de baas. Bij mij werd er door een overbuurvrouw aangebeld om een bloemetje aan te bieden bij het aanbod om eventueel boodschappen voor me doen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.