Heerlen Murals -Eikenderveld
Heerlen Murals -Eikenderveld

Heerlen Murals -Eikenderveld

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Deze Murals, ik denk dat Street-Art hier beter past vinden we in het Eikenderveld in Heerlen. Het zijn verdeelkasten van ik denk Ziggo en KPN, broederlijk naast elkaar en kleurig in het pak.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Goede middag Sjoerd, van mij zouden ze dat hier ook mogen doen. We hebben van die saaie grijze kasten, een beetje street-art zou ze zeker opknappen. Ik hoef door dat virus vandaag en morgen niet op de kleinkinderen te passen, maar nu vind ik het maar bijzonder stilletjes.

 2. marlouwitzelgmailcom

  Ha Sjoerd,

  zo langzamerhand is Heerlen de fleurigste stad van heel Nederland!!

  Ik ga even pauze houden.
  Tot later!
  Blijf gezond!
  Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.