Stapstenen route
Stapstenen route

Stapstenen route

bVision & Photography

Vorige week was ik even met Moppie op stap en kwam ik bij het nieuwe gedeelte van de het Geleendal tussen Voerendaal en Retersbeek bij kasteel Rivieren. Ik heb het zonder Moppie geprobeerd, maar ik denk toch dat er een ietwat teveel water stond. Zwemdiploma verplicht… Maar met de regen van de laatste weken viel het wel mee. Wellicht worden de routes nu wat beter begaanbaar…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 reacties

  1. Wat een mooie spannende route..!
    Doet me denken aan wandelingen als kind, met mijn vader als hij dia’s voor zijn aardrijkskundelessen maakte 🙂
    (Daar herinner ik me ook muggen van… ;} Misschien is het voorjaar juist wel een mooie tijd!)

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.