Leeg
Leeg

Leeg

bVision & Photography

Langzaam aan leren de mensen dat je echt niet meer met veel mensen samen moet komen. De woonboulevard hier in Heerlen was ondanks dat Ikea dicht was, niet verlaten, maar de mensen die er waren gedroegen zich toch naar de voorschriften. Of de drone die rondvloog om de mensen te waarschuwen van enige invloed was weet ik niet. Het ging in ieder geval prima daar. Ook op landgoed Terworm kon je een kanon afschieten zonder iemand te raken, getuige de bijgaande foto, zowel op de weg langs de autoweg (Prikkenis) alsook op de autoweg was geen mens te bekennen. Ik zag het in een flits, moppie gestopt en klik…. Uiteraard is dit een momentopname maar het leek echt even op een autoloze zondag.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. logbankje

  Het is nu heel anders buiten, vandaag een fietstochtje gemaakt en alles lijkt wel uitgestorven.
  Het is gewoon eng stil, je hoort weer vogels. Hans

 2. Frank-103

  Ik blijf zoveel mogelijk thuis, ik weet niet of ik corona heb en dan andere mensen loop te besmetten, of dat ik door andere mensen besmet kan worden. Maar ik moet wel boodschappen doen en ga ook 2 dagen per week naar mijn werk, ik kom wel buiten! Het is hachelijk!

 3. Ja, ik zie het meer, zover zie ik vooral nog mensen buiten… al ben ik zelf dan ook even buiten, maar echt, zoveel mogelijk, alleen wanneer nodig, ik twijfel nog of ik zo even een stukje om zal gaan omdat het nevelig is nu, en nog vroeg. 😉

  x

 4. Goede morgen Sjoerd, mensen zijn soms ook wel verstandig en gaan niet naar plaatsen waar het druk kan worden. Misschien was het hier aan de kust wel drukker, maar omdat ik zelf bij huis en tuin ben gebleven heb ik dat ook niet kunnen zien. Ik heb nl geen behoefte om die ziekte op te lopen en ik heb het geluk dat ik een grote tuin bezit, dus genoeg buiten in de zon en de frisse lucht kan zijn.
  Een fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.