Bijna klaar zijn de drie kunstenaars welke bezig zijn met het maken van een mural voor onze helden in de zorg. De mural is te vinden bij het busstation aan de spoorstraat in Heerlen. Ik was er gisteren bij terwijl Yasja Ligtelijn, Arian Winterink en Martin Plag bezig waren aan de afronding van het werk. Ik weet dat het vandaag geen woensdag is, maar Onze Helden in de zorg verdienen het om dit hier als voorproefje reeds te zien. Woensdag meer hierover.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 Comments

 1. Heel terecht deze aandacht en nog prachtig uitgevoerd ook.
  En niet (meer) op de VVD stemmen want die heeft onze zorg uitgekleed (samen met de vers geïnstalleerde Minster Van Rijn)
  Mooie brede foto!
  Lieve groet ♥

  Kakel
 2. Ook mooi om de kunstenaars aan het werk te zien!
  En ja, wat sommige reageerders zeggen, een stem op een andere partij bij de volgende verkiezingen, dat zal de zorg en haar medewerkers ten goede komen.

 3. De harde werkers in de zorg die nu dag en nacht hun best doen om mensen in leven te houden, verdienen wat mij betreft alle mogelijke morele steun op dit moment. Maar dat heeft alleen zin, wanneer er na afloop van deze ellende een echte herwaardering van hun werk en dat van vele anderen.

 4. Een vriendin van ons is verpleegster en zegt dat veel van haar collega’s dat klappen en dit soort dingen liever terug zien in stemmen op andere partijen bij de komende verkiezingen.

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.