De bollenstrook
De bollenstrook

De bollenstrook

Nee, geen schrijfvaut, maar een strook mooie tulpen en niet uit Amsterdam of de bollenstreek. En geen drommen covidioten die daar met zijn allen toch naar toe willen. Nee, en ik hoef ook geen kilometers te lopen om daar naartoe te gaan, van mijn huis uit maar een paar honderd meter. Ik loop hier in mijn uppie de berg op naar de rotonde en yes aan de andere kant van de weg die bollen, die prachtige bollen en in zoveel kleuren. Een mens zou er lyrisch van worden. Ik laat u ook maar een stukje zien, de rest hou ik zelf, voor onze helden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

  1. Frank-103

    Heel fraai, en mooi alle kleuren doormekaar, zo hoort dat! Hier in de buurt zijn ook bollenvelden, misschien komend weekend maar een rondje Egmond fietsen.

  2. Dankjewel, nu we niet naar de bollenvelden kunnen is dit een mooi alternatief. Ik zag toevallig vanmorgen ook eern perkje dat er ongeveer zo uit zag, had even de aanvechting een foto te maken en hetzelfde te doen als jij nu doet, niet gedaan.

  3. Prachtig, hier de narcissen, maar die gaan al richting uitgebloeid, te lang gewacht, en nee je hoeft er niet voor naar… ik snap het ook niet, en dan zag ik op IG ook nog eens eentje in Groningen die nu even vertelt dat er daar ook bollenvelden zijn, en waar je ze kunt vinden, op ig en ook op haar blog, pfffffffffffffffff ja ik heb er iets van gezegd… maar zij… was er alleen.. dat is anders…. right?

    X

  4. Goede morgen Sjoerd, mooi zulke bloemenranden langs de weg, Hier zag ik wel dat dit met narcissen werd gedaan en in het dorp is een plaatsje waar in het grasveld voor de huizen steeds andere bollen boven komen. Eerst de krokus, dan de narcissen, hierna de hyacinthen, en nu staan er kleurige tulpen, zo is er het hele voorjaar wat moois te zien.
    Een fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.