Sparkle Up Your Mind Foundation
Sparkle Up Your Mind Foundation

Sparkle Up Your Mind Foundation

bVision & Photography

De rooftop mural die je vandaag hier ziet is het werk van Yasja Ligtelijn (Studio Yasja) en haar moeder Reggy Bruine de Bruin (Reggy-Art), die dit kunstwerk samen op grote hoogte aanbrachten. De bijbehorende foto’s zijn gemaakt door Sanne Gijsbers.
Het is een project ontwikkeld op verzoek van Brasserie Mijn Streek en uitgevoerd door Stichting Getting Up – Street Art Foundation en Studio Yasja.

bVision & Photography

Het is een verhaal wat gaat over positief blijven in moeilijke tijden, respect, moed en doorzettingsvermogen. Het is niet zomaar een mural , maar een zichtbaar verhaal dat verteld moet worden worden. Afgebeeld op de mural zie je Lianne, oprichter van de ‘Sparkle Up Your Mind Foundation’, een stichting die geld inzamelt voor onderzoek naar borstkanker, en haar man en soulmate Paul.

bVision & Photography

Lianne is een jonge vrouw die in 2015 geconfronteerd werd met het fenomeen borstkanker. Na diverse behandelingen, tot amputatie en reconstructie toe, werd ze herstelt verklaard. Inmiddels had ze de ‘Sparkle Up Your Mind Foundation’ opgericht. Na twee jaar bleek dat na alle eerdere ingrepen de ziekte toch weer was teruggekeerd. Op 3 maart j.l. is Lianne op 37-jarige leeftijd overleden aan deze vreselijke ziekte. De mural straalt alles uit wat Lianne was. Haar stralende lach en sprankelende persoonlijkheid blijven op deze manier voortleven, volgens Yasja op haar facebook pagina.

bVision & Photography

Mijn dank gaat uit naar:
Yasja Ligtelijn (Studio Yasja)
Reggy Bruine de Bruijn (Reggy-Art)
Voor het mogen gebruiken van de foto’s Sanne Gijsbers
Sparkle Up Your Mind Foundation
Brasserie Mijn Streek
Getting Up – Street Art Foundation

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

  1. Prachtige schildering en een verhaal zonder goede afloop, zelf leef ik al jaren met die laatst genoemde r*tziekte, ze hadden me acht tot tien jaar gegeven. Maar dat is al achttien jaar geleden, en ik ben er gelukkig nog steeds het lijkt dat mijn kanker tot stilstand is gekomen. Zo kan ik gelukkig nog genieten van alles en mijn kleinkinderen verwennen. Dus ik kan bogen op een goede afloop tot nu toe, die had ik haar en alle medepatiënten ook zo gegund.

  2. Frank-103

    Vreselijk dat ze het niet heeft overleefd. Bij veel soorten kanker wordt tegenwoordige gedacht dat het goed te behandelen is, maar er zijn ook altijd mensen waar dat niet het geval is. Mooi deze mural!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.