Hele dagen binnen doorbrengen is eigenlijk niets voor ons, het liefste hadden we graag wat rondgewandeld, zo ergens over een woonboulevard of naar een tuincentrum of zomaar door een stad. Maar dat zit er voorlopig nog niet niet in. Het enige wat ik me permitteer is af en toe een rondje met Moppie door de velden en paden. Met zijn terreinbanden is geen weggetje of pad te gek. Zo kwam ik ook onderweg dit plaatje tegen. Volgens The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy van Douglas Adams is het antwoord 42. Ik heb het plaatje bekeken, en het antwoord is juist.

bVision & Photography

21 Comments

  1. De twee schapen vinden de zon wel goed en zoeken de schaduw op.
    Helaas kan er maar een onder de giertank. Hans

    @ sleuren en pleuren, vind ik een prachtige uitdrukking.

    logbankje

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.