Plakplaatje
Plakplaatje

22 Comments

 1. Kakel

  Die knop heb je prachtig opgebouwd. Ik doe het je niet na. Photoshoppen gaat echt aan mij(n brein) voorbij (-:
  Graag ook de bloeiende variant. Please??
  Lieve groet

 2. Wauw, dat heb je knap gedaan! Het ziet er ZO als natuurlijk geheel uit!

  Ik lees in de comments hier, dat mensen Photoshop duur vinden: daar ben ik het van harte mee eens.
  In de jaren ’90 (en daarna) spaarde ik tot ik het kon kopen, dat was te doen. Maar nu, met het ‘huursysteem’.. Nu houd ik een oude computer in leven, speciaal voor mijn laatste gekochte Photoshop. Aan huren begin ik niet, stel dat we een tijdje te weinig (ZZP-)inkomen hebben.
  Ik ben benieuwd hoe Adobe zal reageren op de crisis. (OK, een beetje Off-topic….)

 3. Zelf heb ik psp, ooit heb ik geprobeerd om te leren het hele programma te gebruiken maar echt, schiet mij maar compleet lek, ik weet hoe te verkleinen, hoe kleur duidelijker te maken als het flets is, of de mist te laten verdwijnen van foto’s, en ik kan er tekst in zetten, maar verder? whahahaha

  Prachtig in elk geval, ik ga zo weer aan de haak 😉 Nu een verantwoord excuus trouwens om lekker te gaan haken de hele dag 😛

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.