bVision & Photography

Hoe mooi een gewoon standaard huisje kan zijn laten de bijgaande foto’s wel zien. Lekker stoer in het Zeeuwse landschap vlak bij Heinkenszand en een mooie definitie voor een trafohuisje, het hoort daar gewoon thuis. De foto’s zijn gemaakt door John van Naastmijnschoenen blog. Hij stuurde deze met het volgende verhaal:
Hoi Sjoerd,
hier weer eens een huisje uit Zeeland. Het staat zoals je kunt zien aan de Oudelandseweg. Een weg tussen Heinkenszand en Oudelande. Ik kom er wekelijks langs, en nam me al een jaar voor het vast te leggen en gister deed ik dat maar eens.
groet John.
Het gisteren is inmiddels alweer even geleden, maar dat krijg je als er enige voorraad in de planning staat.

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Voor heen De N.V. Provinciale Zeeuwsche Electriciteits-Maatschappij (PZEM), vanaf 1970 Provinciale Zeeuwse Energie-Maatschappij.
    Veel mee te maken gehad in de jaren 80. Hans

    logbankje

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.