Tuinplaatje
Tuinplaatje

Tuinplaatje

bVision & Photography

Gistermorgen even naar de kapster aan de overkant geweest, lekker haartjes wassen en masseren en weer op de gewenste lengte brengen. Daar kan ik echt van genieten. Ik ben er meestal samen met mijn vrouw en wordt dan in de leeglooptijd geknipt. En nee, geen voor na foto zoals gevraagd werd. Kijk maar naar mijn kop aan de rechterzijde van het scherm.
Volgens de titel van dit blogartikel zouden we het hebben over de tuin. Uiteraard heb ik niet alleen klaprozen in de tuin staan maar ook andere planten, zoals u op de bijgaande foto’s kunt zien, en laten die nu ook bloeien. Trouwens aan de voorzijde op het balkon bloeit ook van alles nu. Eens kijken hoever u komt met de namen van de bloemen die ik vandaag laat zien. Alleen Di Mario is uitgesloten uiteraard want die herkent ze allemaal als Anthriscus sylvestris.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. logbankje

  Naar de kapper, ik ben jaloers 🙂
  LOL, Di Mario is uitgesloten, hij is leuk.
  Maar als ik de foto’s zie mis ik mijn tuin. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Ik moet me schamen, dochter van een tuinman maar je hebt vast allemaal heel bijzondere bloemen in de tuin. Ik meen slechts de bloesem van de vuurdoorn te herkennen maar ook dáárvoor steek in mijn vinger niet in die stekelige struik!

 3. Ha Sjoerd,

  lekker he!
  Weer geknipt en gemasseerd. Geniet er maar van…

  En wat betreft de bloemekes…
  Ik herken ze eigenlijk niet echt. Volgens mij hebben we dat gele bloemetje in de tuin in Oostenrijk. Zou een primulaatje kunnen zijn.
  En de tweede… is dat niet meidoorn? Lijkt er in ieder geval wel op.
  En dat laatste bloemetje… een anemoontje?

  Nou ja… ik wacht af.
  Groetjes!

 4. Nou, jij met haar had heel bijzonder geweest in het nu, hahahahaha

  1. primula
  2. kan de fluitekruid zijn 😛 hahahaha (2. ken ik ook, weet de naam alleen niet… had mijn opa ook in de tuin vroeger al.. naast de poort. ik weet dat het iets met paraplu naam heeft als verbastering)
  3. is voor mij een annemoon achtige… soort…

 5. Goede morgen Sjoerd, ik ben geen kenner van tuinplanten en zo’n witte schermbloemige zou een lijsterbes kunnen zijn, maar er zijn maar planten die van die witte schermen hebben, dus ik ga me hier niet aan wagen. Ik vind alle bloemen mooi 🙂 Fijne vrijdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.