Silhouet
Silhouet

Silhouet

bVision & Photography

De fotoopdracht van de afgelopen week was het maken van een silhouet foto. En daarvoor moet je eigen alles mee hebben. Het onderwerp, het goede licht, de juiste plaats van dat licht. Maar goed, een beetje proberen mag best. Er zijn genoeg voorbeelden te vinden op het web, maar dat wil niet zeggen dat je die na kunt doen. Mijn probeersels vindt u hier…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

    1. Frank-103

      Met een foto van een 5G mast is de foto bijna gedoemd te mislukken, of je loopt er spontaan corona van op. Hoe dan ook, er zou een complot gaande kunnen zijn. Dan is die eerste foto minder hachelijk!

  1. De eerste vind ik het meest mooi, en silhouet foto’s is moeijk? hahahaha ik heb er vaak last van juist omdat het licht van de verkeerde kant komt gewoon overdag bijv… dus vaak laat ik het zitten omdat ik niet anders dan silhouet op de foto heb staan :O

    X

  2. Goede morgen Sjoerd, net als mijn voorgangers hier, kies ik de paarden. de ander is ook goed silhouet, maar die vind ik minder mooi in balans. Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.