Moppie
Moppie

Moppie

bVision & Photography

Het begint een beetje saai te worden, al dat corona gedoe. Niet dat ik er al te veel woorden aan vuil maak, maar een hele dag binnen zitten is niet echt mijn gedoe. Vandaar dat ik er af en toe even met Moppie op uit ga. Milieuvriendelijk, want hij is 100% elektrisch, en je mag op de meeste plaatsen komen waar fietsers ook mogen komen. En dat is wel handig. Ik ben eens aangehouden op een fietspad, maar dat was uit interesse voor Moppie. Hoe hard kon die, hoe ver kon die, en hoe stil die wel niet was. Zelfs het wild wordt er niet door gestoord. Af en toe schrikt zich iemand een beroerte, maar die laat ik gewoon liggen voor de aasgieren onder ons. En voor degene die me niet gelooft de plaatjes van het weekend. de stilte op de heide, geen mens te bekennen, en het “wild”, mijn sterrenbeeld…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. logbankje

  Je boft maar met Moppie, zo kom je toch buiten.
  De eerste keer dat ik de Schotse hooglander zag was in Schotland, een prachtig dier. Hans

 2. Goede morgen Sjoerd, ja heerlijk er af en toe lekker op uit. En Moppie brengt je waar je heen wilt, prima geregeld zo. Ik kan me wel voorstellen dat iemand zich af en toe een aap schrikt als jij ze zo stilletjes besluipt, nou ja die aap is dan gelijk in het bos 😉
  Een fijne dinsdag gewenst.

 3. Wat een bullebak zeg.. Niet dat ik bedoel dat jouw sterrenbeeld dat wel is. maar zie hem eens liggen. Mooi beestje. Ja ga jij er maar lekker op uit met moppie. Ik weet zeker dat je het veilig zult doen. Verder moet je lekker genieten daar waar mogelijk is.

  Love as always
  Di mario

 4. ja, moppie, ik heb al tegen iemand gezegd dat als ik op pensioen ga dat ik er ook zo eentje wil
  ik heb er zo eens eentje ergens in Nederland gezien met harleytassen enz op, dat vond ik sjiek
  -€en @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.