Riley RM
Riley RM

Riley RM

bVision & Photography

De Riley RM is een stijlvolle auto ontwikkeld bij Riley van 1945 tot 1955. De auto was verkrijgbaar met een 1.5 liter motor en zoals de auto op de foto’s met een 2.5 liter motor. En in verschillende uitvoeringen uiteraard zoals deze mooie drophead, op de foto gezet door Ria van Ria van Felius.nl. Ze had hierbij zelfs een verhaal, wat ik haar natuurlijk zelf laat vertellen.

(Ria) Bij deze, de Riley, die ik vanmiddag bij ons op het dorp zag staan. De eigenaar heeft er nog eentje van voor de oorlog vertelde hij, maar die stond ergens anders.
Wij hebben ooit ook een Riley gehad ergens in de zeventiger jaren van de vorige eeuw, een prachtige blauwe wagen, een heel ander model dan deze en omdat hij dat graag lustte hadden we speciaal een vaatje olie voor hem in de schuur. Jammer maar we hebben er geen enkele foto van en na ons is hij op de sloop beland na een afgebroken kop van de zuiger, die we nog jaren als asbakje hebben gebruikt.
Ik durfde aan de eigenaar niet te vragen of hij hem ergens anders wilde zetten vanwege de schaduwen, dus je moet het er maar mee doen.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.