What a wonderful world
What a wonderful world

What a wonderful world

bVision & Photography

Ik vertelde gisteren dat ik bezig was geweest met druppel- en splashfotografie. Veel te nat voor mij, ik liep daarna een stukje verder het vijverpark in Brunssum in en zag in een ooghoek een reiger aan de kant van het water zitten. Sinds ik de eerste op de foto heb gezet zie ik ze overal… Heel voorzichtig probeerde ik hem te benaderen, maar het beest vloog steeds weg, en iedere keer onder de beschutting van de bomen, dus ook geen vluchtfoto. Maar de vierde keer bleef hij zitten, waar hij naar keek weet ik niet, maar plots verdween zijn kop uit beeld, en kreeg ik de hoofdprijs… Zeg nou zelf, dit shot maak ik volgens mij nooit meer.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

27 Comments

 1. logbankje

  Je doorzettingsvermogen geeft een mooie beloning.
  Zeker prachtige foto’s. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Jij bent gewoon een stuk minder interessant voor een reiger dan een lekker hapje, op zo’n moment kun je dus je slag slaan, het is mij ook wel eens gelukt. Ze zijn hier in de randstad zo brutaal als de beul.

 3. hahahahha dat had ik toen met de ijsvogel… geweldig en zo werkt dat, zo zag ik de ooievaar nooit, nou ja.. morgen meer 😛 Prachtig Sjoerd en koester deze foto! Zo vaak als ik de reiger, zilver en purper op de foto kon zetten? Nooit met een vis nog 😀

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.