Druppel- en splashfotografie
Druppel- en splashfotografie

Druppel- en splashfotografie

bVision & Photography

Druppel- en splashfotografie was het onderdeel van het fotogroepje waar ik lid van ben. Geen gemakkelijk onderdeel, maar dat hoeft ook niet. Lastig is eigenlijk dat je niets uit je archief mag halen. Trouwens vaak is de opdracht zo geformuleerd dat het ook daar nog goed zoeken is. Deze foto’s heb ik dan ook nog net op tijd kunnen kunnen maken. Met een beetje toeval belande in op een plaats in Brunssum waar ik beide op niet al te grote afstand van elkaar kon maken. Een fontein en een waterval… Er was een nadeel, na afloop van de fotosessie was ik ook een onderdeel van het waterballet geworden… Zeiknat, noemen ze zoiets.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 Comments

  1. Ria van Felius

    Ach nou ja alle fotocursussen zullen wel ongeveer dezelfde opdrachten hebben, volgende week schaduwen of silhouetten, gebouwen komen ook vast nog. Doe mij maar bloemetjes 😀

  2. Dat is best een pittige opdracht want je hebt er veel voor nodig. Camera, statief, de instellingen moet je aan kunnen passen zodat je de druppel bevriest in je foto. Je sluitertijd was te lang op je foto, maar ik denk dat je er dichtbij was.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.