Murals Heerlen – Schaftkeet 2
Murals Heerlen – Schaftkeet 2

Murals Heerlen – Schaftkeet 2

bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen.
Zo wordt er ook gewerkt in Heerlen, ook gedurende de corona crisis. En wat is er nou fijner dan je eigen schaftkeet te hebben met daarnaast een eigen toilet. En zeker als deze schaftkeet voorzien wordt van een mooie (muur)schildering van in dit geval Lars Ickenroth. Ik zie hier wel wat in. Iedereen zijn eigen masker.
LARS ICKENROTH
Creator of pretty paintings, master of music, fun fact fanatic, thinker of fresh ideas and brilliant head scratcher.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

  1. De beschildering is prachtig van de schaftkeet maar voor het eigen toilet zou ik toch bedanken. Natuurlijk beter dan niets in geval van buitenwerk maar als ik nog aan de vierdaagse denk heb ik het met het chemisch toilet toch wel gehad.

  2. hanscke

    Ik vind hem prachtig. Elke schaftkeet zou zijn eigen schildering moeten hebben. Haalt het 2e rangsgevoel, wat een schaftkeet toch vaak oproept, helemaal weg.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.