Jeslynn con noi casa
Jeslynn con noi casa

Jeslynn con noi casa

bVision & Photography

Met het starten van de horeca moeten ook de pa en ma van Jeslynn weer beginnen. En laten nu net op 1 juni de scholen en de opvang dicht zijn… Dus mocht Jeslynn een dagje bij opa en oma doorbrengen. Of dat verstandig is weten we niet, dat moet de tijd uitwijzen, voorzichtig zijn we er wel mee. Gelukkig probeert ook Jeslynn zich aan de afspraken te houden en voor zover als het gaat op twee armlengtes bij ons weg te blijven, maar af en toe snapt ze het niet, logisch ook ze is pas vier. En ze wil zo graag knuffelen. Maar met zaken die ze zelf nog niet kan behoeft ze toch nog enige hulp… Veel handen wassen is het devies en dat kan ze makkelijk zelf, zoals het meest wel trouwens. En wat is nou leuker dan al je speeltjes waar je niet mee hebt kunnen spelen weer tevoorschijn te halen. Opa is er de hele dag druk mee geweest en was na afloop uitgeput.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

26 Comments

 1. Frank-103

  Een vierjarige begrijpt zoiets niet, en haar constant op afstand houden lijkt me heel raar. Maar ze kan misschien wel een doorgeefluik van corona zijn.

 2. Kakel

  Voor jezelf was het ook moeilijk om Jeslynn niet even te kunnen knuffelen. Knap dat je dat niet hebt gedaan.
  Het is en blijft een moeilijke situatie. Helemaal voor jonge kinderen. Jullie doen het prima, hoor!
  Lieve groet.

 3. Ria van Felius

  Toch een lastig iets, maar zoals jullie het gedaan hebben is het wel ok denk ik zo hoor. Prachtige foto’s weer van die krullebol.

 4. Ja, het is lastig om je dan een hele dag aan de maatregelen te houden. Maar toch goed dat ze er weer was. We kunnen moeilijk helemaal op safe blijven spelen tot er een vaccin is. En laten we wel zijn, 100% veiligheid is altijd en overal een illusie.
  Afijn, opa heeft na deze dag het luie zweet er weer uit, en dat is ook wel eens goed met al die toertjes op moppie tegenwoordig. 😉

 5. Ik snap het helemaal, dit moet heel gek zijn geweest…ik mis mijn kleinzoon ook, en ik weet, ik zou mij niet in kunnen houden als ik hem zie, dus blijf ik daarom nog maar even uit de buurt….

  Is het wel goed gegaan met de horeca? Daar? Ik fietste hier even langs de horeca ergens, vrij laat in de middag, en het was overvol en druk overal… pfffffffffff wij zijn gewoon lekker thuis gebleven verder.

  X

  1. Schoonzus en zwager passen weer op, de noodzaak hiervoor was groot. Oudste (4) is nu al helemaal voorgeprogrammeerd: veel en lang en op goede manier handjes wassen. Je merkt dat daar bij opvang en op school veel aandacht aan is besteed.

 6. Goede morgen Sjoerd, zo te zien is de jonge dame weer blij om met opa torens te bouwen en het poppenhuis is ook prachtig. Dat knuffelen komt wel weer dan haal je het in met extra knuffels.
  Fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.