To be a bee
To be a bee

To be a bee

Een lekker rustig weekendje gehad. We zijn de deur niet uit geweest, alleen Jeslynn is een dagje bij ons geweest. Dat moet ook kunnen. Ik ben zaterdag samen met Jeslynn de tuin in geweest. En stom, geen camera in de zak. Op zondag heb ik voornamelijk wat webinars kunnen volgen en de rest van de tijd in de keuken gestaan voor o.a. heerlijk Limburgs Zoervleisj. Het regende buiten toch. Ondanks het matige weer leek het toch alsof we een bijenstal in de buurt hebben. Tientallen bijen bevolken ons balkon en doen zich tegoed aan de Salvia’s en de lavendel die daar in de bloembakken staan.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 reacties

  1. Frank-103

    Dat Limburgse zoerfleisch daarvoor stap ik in de auto, heerlijk! Hier was het bijna de hele zondag droog, heerlijk in de tuin gezeten. Maar een paar bijen gezien, gelukkig, dar zijn ze hier bang voor (ivm allergie).

  2. Dat is lekker, Liefste ligt nu uit te slapen na een zeer druk hard werkend weekend, hahahaha hij was stuk toen hij zaterdagavond thuis kwam, maar ja, de ouders kwamen gister, dus niet uit kunnen slapen en rusten op zijn manier. Vandaag dus 😉 Soms moet je even schuiven.

    Prachtige foto, en heerlijk dat ze zo bezig zijn, de bijtjes, en je kleindochter op bezoek, volgende week zie ik mijn kleinzoon weer even 😀

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.