Rusty[3]

Rusty[3]

Vandaag zie u dit roestige gevalletje van onbehoorlijk gedrag wat uit de vijver van het schutterspark in Brunssum is gevist. Sherlock Holmes zou het niet kunnen identificeren, wij uiteraard wel… of niet? Het heeft in ieder geval geruime tijd in de vijver gelegen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. Rusty zal wel door magneet vissers zijn boven gehaald. Hans

  @ ik had gelukkig buitenkatten, zoon zal later ook wel het zelfde hebben met zijn twee binnenkatten.

  logbankje
 2. Het lijkt me afkomstig van een motorfiets. In Oostzaan werd afval gewogen en kregen bewoners een gespecificeerde rekening. In Zaandam en in Amsterdam Noord lag plotseling overal afval van bewoners van Oostzaan, project is toen maar gestaakt.

  Frank-103
 3. Ik kan nog steeds niet begrijpen en verstaan waarom mensen hun afval weggooien in onze natuur. Dit blogje toont nog eens dat bepaalde mensen helemaal verkeerd bezig zijn. Een stuk ijzer … bah helemaal niet mijn ding. Sjoerd, helemaal goed van jou om nog eens attent te maken over.Niet alleen in beeld maar ook in woord!

 4. Volgens mij hoort dat onder een auto? Zoiets? Hoe komt dat dan daar he.. en waarom, wat John ook al zegt… maar dat heb ik met zoveel dingen die uit het water worden gevist… hoe dan, waarom dan…

  X

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: