Rusty[3]
Rusty[3]

Rusty[3]

Vandaag zie u dit roestige gevalletje van onbehoorlijk gedrag wat uit de vijver van het schutterspark in Brunssum is gevist. Sherlock Holmes zou het niet kunnen identificeren, wij uiteraard wel… of niet? Het heeft in ieder geval geruime tijd in de vijver gelegen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 reacties

  1. Frank-103

    Het lijkt me afkomstig van een motorfiets. In Oostzaan werd afval gewogen en kregen bewoners een gespecificeerde rekening. In Zaandam en in Amsterdam Noord lag plotseling overal afval van bewoners van Oostzaan, project is toen maar gestaakt.

  2. Ik kan nog steeds niet begrijpen en verstaan waarom mensen hun afval weggooien in onze natuur. Dit blogje toont nog eens dat bepaalde mensen helemaal verkeerd bezig zijn. Een stuk ijzer … bah helemaal niet mijn ding. Sjoerd, helemaal goed van jou om nog eens attent te maken over.Niet alleen in beeld maar ook in woord!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.