Murals Heerlen – Schaftkeet 3
Murals Heerlen – Schaftkeet 3

Murals Heerlen – Schaftkeet 3

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Vandaag alweer de derse schaftkeet, geplaatst aan de Sittarderweg in Heerlen. Ze hebben geen vaste standplaats, dus wellicht morgen ergens anders. Ik weet niet wie de artiest is die dit gemaakt heeft, maar alles is beter dan zo’n grijs gekleurde met graffiti bekladde keet voor je deur.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. Dat het leuker is, ja.. maar dit is niet mijn mural, dan zou ik me misschien ook weer ergeren op den duur… als de mural echt verschrikkelijk zou zijn, dan zou je ook uit moeten kunnen kiezen wat je voor de deur wilt hebben, hahahaha

  X

 2. Goede morgen Sjoerd, dat ziet er toch leuker uit dan een simpele grijze of groene schaftkeet, nu denk ik dat ze liever buiten schaften, want met dit weer wordt het vast behoorlijk warm in zo’n keet.

 3. Ha Sjoerd,

  hij is leuk!
  Ik zou zo’n schaftkeet wel achterin de tuin willen hebben.
  En dan niet alleen schaften: ook siësta’s houden.

  Lekker met dit tropische weer…

  Groetjes van Marlou

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.