Mag het een maatje meer zijn
Mag het een maatje meer zijn

Mag het een maatje meer zijn

Tjsa, de maatjes zijn weer in het land en de eersten zijn alweer glibberend door mijn keel in gegleden. Maar “mag het een maatje meer zijn” was eigenlijk bedoeld voor de corona kilo’s die velen van ons zijn aangekomen door het gedwongen thuis blijven. Dat was in eerste instantie ook bij mij het geval, onwillekeurig kwam er ons na ons bij, en uiteindelijk waren dat toch kilo’s geworden. Na mijn verjaardag begin mei stond ik per ongeluk op de weegschaal en schrok me toch een paar maatjes meer, met uien. Inmiddels zijn die Corona kilo’s er nu weer af, de orthopeed ook tevreden, en dus dames, we gaan nu voor nog een maatje minder. Als je toch bezig bent en het gaat goed…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 reacties

  1. Ah ja… it happend… nu eraan werken dat het er weer af mag en kan. Bij mij is het echt het extra uurtje sport, zwemmen dus wat ontbreekt, en fietsen naar mijn werk. met mijn cliënten wandelen, buiten zijn. En in mijn eentje dit soort dingen doen in deze tijden, zijn lastig voor mij. Plus wat lasten ook, gisteren bij fysio geweest, b12 kliniek, en er is toch wel iets meer aan de hand ook, waar ik al last van had voor de kilo’s of de onsjes, dus ja… volgende maand zien we even verder.

    X

  2. De weegschaal staat hier verdekt opgesteld. Ga er nog maa weinig op. Ik voel me goed, eet niet te veel. Maar vanavond staat er hier wel haring op het menu. Mmm, lekker en daarna brood met aardbeien. Vreemde combi, maar voor ons onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.