Model Jeslynn

Model Jeslynn

bVision & Photography

Afgelopen zaterdag was Jeslynn de hele dag bij ons. En wat moet je dan met zo’n kind als het warm is, juist, achterop het terras gaan zitten met wat te drinken, de laptop voor mij en de tablet voor Jeslynn en uiteraard het fototoestel niet vergeten. Spelen is meestal leuker dan op de tablet kijken, dus moest opa wel meedoen.

bVision & Photography

Ze had van haar vader een speel-set meegekregen om zichzelf aan te passen met snorren, brillen, hoeden, kroontjes en nog meer. Jeslynn vond het kostelijk en na elke foto moest ik natuurlijk het resultaat tonen. We hebben samen heel wat afgelachen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

28 Comments

 1. Prachtige foto’s van je beeldschone kleindochter! En dat mooie haar, die kleur! Leuk hoe je met snorren-op-stokjes, brillen en hoedjes zulke vrolijke foto’s kunt maken.

 2. Ria van Felius

  Gezellig toch! Het wordt tijd voor een zwembad opa, of van die leuke speeltoestellen die ze tegenwoordig hebben voor in de tuin 😉

 3. Kakel

  Ook zonder speelattributen is je kleindochter een model maar mét is veel gezelliger! Heerlijk, zo’n opa die je bezig houdt en van je houdt.

 4. Heerlijk todh! Maar uhm.. Opa Sjoerd? Geen plek of plaats voor een zwembadje?
  Ik was altijd blij met mijn opa en oma, met dit weer, mocht het zwembadje op in de tuin.
  Maar ja, ik woonde 3 hoog achter in Amsterdam natuurlijk, dus ja… 😉

  X

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: