Spanning in Nijetrijne

Spanning in Nijetrijne

bVision & Photography

In het begin van de maand kwam Morgaine van Morgaine’s Passions op de terugweg van een garagebezoek met haar vriend, uit bij de rottige meente, een natuurgebied in beheer bij Staatsbosbeheer. Een natuurgebied dat ontstaan is uit o.a. de veenwinning in dat gebied, zelfs de otter komt er voor, overgezwommen vanuit de nabijgelegen Weerribben. En op dezelfde weg troffen ze aan de Lindedijk in Nijetrijne dit traditionele trafohuisje aan. Het staat bij een Boerderij, Nova Trinda, waar je ook kleine paardjes kunt kopen. Het huisje staat een beetje ongelukkig zo plompverloren midden in een weiland, maar het zal best wel doen waar het voor gemaakt is, het leveren van spanning aan de boerderie…

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. het staat daar inderdaad niet goed, maar de paardjes zullen wel na het huisje gekomen zijn
    Ik zat naar die poort voor de omheining te kijken, je denkt, dat is een ingang, maar het is raar….
    -Een @->- jou.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: