Bare Metal Chevrolet
Bare Metal Chevrolet

Bare Metal Chevrolet

bVision & Photography

Vandaag weer een groot kaliber auto, hadden we hier laatst een andere Chevrolet C10 staan, vandaag een wat oudere Chevrolet C10 Stepside in een Bare Metal uitvoering. Ook met een 5.7 liter V8 motor op benzine. Deze is van 1964. Denk nu niet dat dit eenvoudig schuren en een blanke coating erop is en klaar. Hier komt veel meer bij kijken om de auto echt mooi te krijgen, voor zover als je dit mooi vindt uiteraard. Je kunt een krasje of deukje niet opvullen met plamuur, en er even wat primer overheen spuiten. Zo werkt dit niet. ik zal niet ingaan op de techniek om dit zo te krijgen, maar neem van mij aan dat het op deze wijze veel gevoeliger is. Maar het is voor de liefhebber een sublieme auto waar veel geld in gestoken is. Daarom mag deze ook mijn virtuele garage in. Overigens raakt deze inmiddels wel erg vol, zeker met een paar van deze grote bakken erin. Ik ben bezig met het plannen van een nieuwbouw.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 reacties

 1. Frank103

  Als ik naar Kindig customs of zo’n ander programma op discovery kijk kost het best nog een boel werk om een auto weer strak te krijgen voor hij gespoten kan worden. Dan is een niet behandelde auto best bijzonder! Zelf vind ik een strak in de verf staande auto mooier.

 2. Heel erg bijzonder en apart, ik denk dat ik dit wel kan waarderen, gezien als ik dit in het echt tegen zou komen, los zou gaan met de camera…. daar baseer ik het dan op!

  Dit is een bijzonder bakbeest, doet wat vreemd aan, en toch een chevy… echt apart!

  X

 3. Vrienden van ons hebben een CHevy en die hebben ze zo bewerkt dat het is alsof hij in een tunnel alle wanden heeft lopen schuren. Ziet er gaaf uit, is veel werk, en kost geld ja. Het is in nu, je auto er uit laten zien alsof hij niet af is. OF roestig zie je ook veel tegenwoordig, al is dat niet zo duur te doen.

 4. we hebben hier juist een discussie, ik vindt het heel mooi, en mijn vriend zegt dat het misschien wel bij deze auto past maar niet bij een gewone
  waar we het wel over eens zijn dat is hij spijtig genoeg te laag bij de grond ligt
  Ik wens je een fijn weekend en hier is een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.