De blauwe reiger
De blauwe reiger

De blauwe reiger

Als je dan toch eens een foto maakt waar je vrouw ook mee verguld is, dan moet je die ook laten afdrukken. In dit geval de blauwe reiger met die vis in de bek, bij Pixum in een formaat van 30x40cm. Bij Pixum heb ik de beste ervaringen met het printen van foto’s. Uploaden en drie dagen later krijg je alles toegestuurd, in een keurige foto-veilige verpakking. Een lijst erbij en ophangen dan maar. Het lijkt eenvoudiger dan het is, maar hij hangt niet netjes met een vloertje eronder, maar boven het trapgat op de tweede etage. Mijn vrouw is tevreden, en dan ben ik het ook…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.