Moppie Nature
Moppie Nature

Moppie Nature

bVision & Photography

Met mijn accu volgeladen scheur ik met mijn Moppie door het Zuid Limburgse heuvellandschap. Uren speel en kijkplezier beleef ik op de meest uitzonderlijke plaatsen in het bos en heiderijke gebied waar ik soms zeker weet dat er niemand komt. Het is uiteraard een beetje uitkijken met het weer maar meestal kom ik droog thuis. Steden en zo zijn aan mij niet besteed. Ik moet alleen af en toe op de klok kijken, anders wordt het thuisfront ongerust. Het vreemde is dat ik iedere keer weer ander wegen en paden ontdek, en een aantal dagen terug een vennetje waar ik pardoes bijna in gereden ben. Ik amuseer me wel, met meer dan anderhalve meter…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. Frank-103

  Ik heb een week extra goed opgelet, en zo’n moppie hier zien rijden! Het was er een met zwarte spatborden, anders had jij het zomaar kunnen zijn!

 2. Hahahahaha heerlijk, misschien moet ik ook maar een moppie, om iets verder te komen dan met de fiets 😀 Maar herkenbaar, hier dito, de klok lijkt weg te zijn, tot ik het zat ben zelf, dan kijk ik pas eigenlijk. Liefste heeft hetzelfde, van de week heerlijk gezwommen en een roadtripje gemaakt 😀

  X

 3. nu kan je beter de natuur in, en genieten, er is niemand die stoort, je kan je 1.5m respecteren,
  heel wat anders dan gaan shoppen, daar is nu niks aan
  (Ik ben jaloers op je moppie)
  -€en @->- voor jou.

 4. logbankje

  Je tekst doet me denken aan Henk wijngaard, maar dan elektrisch.
  Nou zeker met Moppie kom je nog eens ergens.
  Gelijk heb je, steden zijn druk en vaak benauwd. Hans

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.