Murals Heerlen – De zorg na Corona
Murals Heerlen – De zorg na Corona

Murals Heerlen – De zorg na Corona

bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
De murals van vandaag is gemaakt door Dave de Leeuw en vinden we bij het Zuyderland Medisch Centrum in Heerlen, u weet wel, die van de zorg die inmiddels na Corona met een kater is achtergebleven. Zou ook dat straks afgedaan worden met het was leuk, maar jullie beroep. Geen bonus of loonsverhoging, maar wel blijven zitten met alle extra onkosten die gemaakt zijn. Ik weet het niet, als we met zijn allen protesteren voor Black Lives Matter, terecht overigens, moeten we dat dan ook niet eens langzaam iets voor de zorg gaan doen. Of accepteren we straks een nieuwe Corona-golf terwijl de zorg dan gaat staken. Ik weet het niet, mijn helden zijn het nog steeds…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

29 Comments

  1. Ik vind het wel iets hebben, de ambu van de bovenste en de kleine poppetjes van de onderste. Mijn vader rijdt de ambulance, praat niet snel maar hij praatte wel over corona. Hij heeft loonsverhoging gehad waaronder 1 keer een bonus waarvan de helft naar de belastingdienst ging. Het slaat echt nergens op, het trekt ook niet rare tijden, zwaar werk zowel lichamelijk als geestelijk en geen ruk betaald krijgen.

  2. Ria van Felius

    Deze vind ik weer schitterend! We kunnen met z’n allen veel vinden overal van, maar helpen doet dat niets. Ik word er een beetje moe van.

  3. Goede morgen Sjoerd, dat applaus was mooi, maar nu zou er eens een loonsverhoging mogen komen, maar ja dan is het geld zeker opeens allemaal op. Wanneer ik zie waar er soms geld aan wordt uitgegeven, dan denk ik dat had beter in de zorg gestopt kunnen worden. Maar ja ik heb er natuurlijk niets over te zeggen.
    Vanmiddag weer gaan oppassen en nu eerst even wat in huis doen. Fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.