Chevrolet C10 8 350
Chevrolet C10 8 350

Chevrolet C10 8 350

bVision & Photography

De foto’s van het bakbeest van deze week zijn gemaakt door Inge(& Zn) van Schrijfsels van mij. Het is een Chevrolet C10 Pick Up truck uit 1970. Dit type is een van de weinige Chevy’s die regelmatig hier voorbij komen. In dit geval met onder de motorkap een 8 cilinder 5.7 liter benzinemotor met 166 paardekrachten. Mooi is anders, maar met dit vermogen best wel een ritje waard. Overigens staat hier Chevrolet op, maar deze worden ook gemaakt als GMC (General Motors Company). Het waren echte werkpaarden voor die tijd en bijna onverslijtbaar.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 reacties

  1. Pingback: Bare Metal Chevrolet – bVision.nl

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.