bVision & Photography

De foto’s van het bakbeest van deze week zijn gemaakt door Inge(& Zn) van Schrijfsels van mij. Het is een Chevrolet C10 Pick Up truck uit 1970. Dit type is een van de weinige Chevy’s die regelmatig hier voorbij komen. In dit geval met onder de motorkap een 8 cilinder 5.7 liter benzinemotor met 166 paardekrachten. Mooi is anders, maar met dit vermogen best wel een ritje waard. Overigens staat hier Chevrolet op, maar deze worden ook gemaakt als GMC (General Motors Company). Het waren echte werkpaarden voor die tijd en bijna onverslijtbaar.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Pingback: Bare Metal Chevrolet – bVision.nl

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.