Spanning in Damwâld
Spanning in Damwâld

Spanning in Damwâld

bVision & Photography

Morgaine van Morgaine’s Passions stuurde een mailtje met de volgende tekst:
We kwamen dus van de Sintrale as af… (Centrale As), en gingen op de rotonde linksaf richting Damwâld, Damwoude… eerst nog Broekswald of zoiets, maar goed, ik zag het, er was nul verkeer, dus liefste kon even, heel even stil gaan staan met de bus, zodat ik 1 goede foto kon nemen! Hoe vind je die!
Met twee foto’s dus en een stukje kaart van waar het was. Het is op deze wijze in ieder geval een uniek huisje geworden, toch… Niet heel bijzonder, maar van Damwâld had ik dus echt nog nooit gehoord. Damwâld, of Damwoude lig een kilometertje of vier onder Dokkum en is een dorp in de gemeente Dantumadeel. Dan weet u dat alvast. Het dorp heeft wat meer dan 5000 inwoners.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, weer een huisje via Morgaine die denkt er altijd aan om jou foto’s van huisjes, die zij tegenkomt, te sturen. Zo midden in het landschap valt dat huisje in ieder geval goed op. Ik wens je een fijne zondag toe.

  2. hahahaha, ik zag de titel en moest zelf alweer nadenken waar dit ook alweer was, nu weet ik het weer, op weg naar Rinsumagaest, of ook wel geest 😉 Ja, bijzonder weer hoe dit gegaan is 😀

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.