Chevrolet C10 te Krimpen
Chevrolet C10 te Krimpen

Chevrolet C10 te Krimpen

bVision & Photography

Mirjam Kakelbont van Pipi’s hometown stuurde me vanuit villa Kakelbont de foto’s van deze mooie Chevrolet C10 uit 1950. Een paar jaren ouder dan dat ik ben. Ik heb ook geen 6 cilinder motortje in mijn body zitten en ik drink geen benzine. Maar ik ben ook, net zo als deze Chevrolet aan wat slijtage onderhevig. De Chevrolet C10 was wel een van de bekendste trucks in die tijd op de weg in het Amerika van Truman en was ook in een GMC uitvoering verkrijgbaar. Een heerlijke alleskunner op de weg. Mirjam stuurde hierbij de volgende mail:
Ik fietste door Krimpen aan de Lek en zag een schoonheid van een oldtimer staan. Hij staat geparkeerd aan de Meent. Jij dacht natuurlijk dat alleen Rotterdam een Meent had 🙂 . De auto wil heel graag in je virtuele garage komen te staan. De vraag is of de foto’s door de ballotagecommissie komen.
Ze staan er, want zo’n auto kun je toch net zomaar langs de kant van de weg laten staan…

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Wauw, wat hadden auto’s vroeger een prachtig ontwerp.. Ja, ik begrijp het nut van stroomlijnen, maar toch… (Zijn die banden nou een beetje zacht, of lijkt dat maar zo..? Nahja, ik hoop dat de eigenaar hem opknapt!)

 2. Kakel

  Dank voor het sturen van je e-mail!
  Een Chevrolet C10 uit 1950. Zo weet ik wat ik op de foto heb gezet (-: Hij kwam op mij log over maar het is net of de auto op jouw blog beter uit de verf komt (al kan hij een likje gebruiken…) Achterin lag een fust bier.
  Lieve groet

 3. logbankje

  Mirjam Kakelbont heeft zichzelf weer laten gelden, ik vind haar een prachtige vrouw en deze aanwinst overtreft haar helemaal.
  Wat een prachtige auto, een aanwinst in je garage Sjoerd. Hans

 4. Volgens mij heb ik gisteravond op Discovery zitten kijken hoe ze zo’n auto weer aan de praat hebben gekregen die eigenlijk amper meer reed en sputterde… prachtig! Echt mooi op de foto gezet ook 😀

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.