Een cabriogolfje…
Een cabriogolfje…

Een cabriogolfje…

bVision & Photography

Ik kan er niets aan doen, maar als ik dit type VW Golf zie denk ik altijd aan van die jonge gasten met een petje op en midden in de auto achter de radio hangend. Kent u ze nog, of is dat inmiddels verleden tijd. De Golf is te groot en te duur geworden voor dat type berijders. Die hebben nu een VW Polo of een ander type. Nu is zo’n Cabriogolfje natuurlijk wel een uitzondering. Altijd een apart typetje geweest. Overigens vind ik dit de laatste echte Golf. Dit is nog een model ll daarna kwamen de meer golvende modellen, de een nog ronder dan de andere. Maar niet meer de golf zoals ik die mooi vond. Hij mag dus mijn nieuwe virtuele garage in, de tweede van Di Mario, die de foto’s maakte.

 • Merk: Volkswagen
 • Kenteken: 93-DH-JX
 • Type: GOLF CABR. 72 KW U9
 • Kleur: Paars
 • Bouwjaar: 1992
 • Aantal Cilinders: 4
 • Motorinhoud: 1781 cc
 • Brandstof: Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Frank-103

  Hoi Sjoerd, dit is nog steeds een Golf 1, wel na de eerste opfrisbeurt. Een vrouwelijke collega had er een, een witte, we zijn een paar keer tijdens de lunchpauze meegereden, erg leuk. Een Golf cabrio is redelijk betaalbaar, misschien dat je er daarom zo veel ziet. Op dit moment kan je een T-roc cabrio bestellen, de Golf cabrio is uit het assortiment, dacht ik. Ik vind het ook een leuke auto, die ook bij mij in de virtuele garage zou mogen.

 2. Goede morgen Sjoerd, ik was niet zo dol op golfjes, ik had en heb nog steeds iets met de oude kever. Maar ja daar moest je een benzinestation bij kopen, die slurpten heel wat weg. Dit is nog wel een leuk cabriootje zo te zien. Fijne zaterdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.