Caravan gevonden
Caravan gevonden

Caravan gevonden

bVision & Photography

En dan staat daar zomaar ineens een caravan lang de autoweg. De daders van deze misdaad zijn gevlogen en nu staat de sleurhut daar in zijn eentje. Dat van die daders verzin ik hier ter plekke, maar wie weet waarom je een functionele caravan langs de autoweg neerzet. Even later kwam een wegpiraat van de ANWB langs. Die belde een kameraad van de sleepdienst en op de terugweg van mijn foto-opdracht was die bezig met het veilig stellen van de sleurhut. helaas kon ik beide niet volgen omdat mijn scooter de 25 km/h grens niet mag overschrijden en ik aan de verkeerde kant van de berm stond. Indien u een beter verhaal heeft dan welk ik heb verzonnen mag u het zeggen in de reactiebox hieronder ergens. De enige echte waarheid is de daar achtergelaten caravan (met kenteken).

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Frank-103

  Op weg naar het vliegveld Aachen valt het ze op dat de caravan nog achter de auto hangt? Die waren ze vorig jaar na de vakantie vergeten naar de stalling te brengen. Parkeren bij zo’n vliegveld is al duur genoeg, dus koppelen ze hem af?
  Ik vermoed dat de caravan problemen had (remmen?) en ze de caravan daarom afgekoppeld hebben. Het was logischer om dan te wachten op hulpdiensten en het ding niet alleen achter te laten

 2. Als sla je mij.. nee doe maar niet, geen idee, maar wat John zegt was wel wat in mij op kwam ook, zo ongeveer… pech onderweg, en wie weet is alles gewoon in kannen en kruiken gelopen op deze wijze. Lijkt me wel apart ja om dit zo tegen te komen, hahaha

  X

 3. ha Sjoerd,

  sja… waarom laat je je caravan achter op de snelweg???
  Om met de auto naar de garage te rijden?
  Omdat je ‘m zat bent?
  Omdat je er altijd ruzie hebt over wie het beste bed mag?

  Ik weet het ook niet.
  Maar gek is het wel…

  Groetjes!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.