Heerlen Murals – Rooftop
Heerlen Murals – Rooftop

Heerlen Murals – Rooftop

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Vandaag het dak van Heerlen Centrum. De “Rooftop” naast dat er een tentoonstelling is in het Glaspaleis van Schunck met deze titel, is men maar alvast begonnen met de uitvoer daarvan op grote hoogte. Het geeft toch meteen een heel ander aanzien van alleen maar kale daken op verschillende hoogtes. De foto is overigens genomen vanuit de bovenste etage van het glaspaleis aan de Bongerd in Heerlen. In een later stadium meer over het rooftopproject

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.