De jongste telg
De jongste telg

De jongste telg

Ik kan niet zeggen dat het een rustig weekend was, al was dat aan de jongste telg van onze familie niet te zien, Zo was Jeslynn nog druk bezig en zo was ze vertrokken… Nou kan opa daar ook wel eens aan meedoen, maar meestal wordt het dan na het eten. Dat was een van de dingen waar ik me in het weekend mee heb bezig gehouden. Een verantwoorde niet vegetarische maaltijd van de BBQ, en gisteren een smakelijke zelf gemaakte Pizza di Opa. Tel daar nog maar wat werkzaamheden aan het huis, zoals een defecte afvoer in de badkamer, het slot van een van de deuren vervangen, en uiteraard het afmaken van een opdracht van ons fotoclubje en het weekend was alweer voorbij voor ik er erg in had.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. logbankje

  Ze kunnen niet zeggen dat je niet nuttig ben bezig geweest, is ook wel leuk om te doen.
  Zo zit ik ook regelmatig na een slechte nacht. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op het logBankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Kakel

  Van mijn dochter herinner ik me nog dat ze binnen drie seconden vertrokken was. En als ze wakker werd, volhouden dat ze niet in slaap was gevallen (-:
  Pizza di Opa klinkt goed!

 3. Goede morgen Sjoerd, heerlijke foto van een ontspannen meiske. Voor mij was het ook een ontspannen weekend, dat heen en weer rijden viel mee omdat de verkeersstroom net de andere kant op ging dan dat ik moest. Zo weer even een uurtje gaan zwemmen, dan is mijn maandag ook weer goed begonnen. Een fijne dag gewenst.

 4. Hahahaha dit klinkt super bekend, maar dan nog zonder kleinzoon in het vizier. Dit weekend is weer omgevlogen, net als de afgelopen hele week trouwens, het is alweer augustus!

  Heerlijk toch, dat de tijd ondanks meer thuis zijn dan buiten zo om vliegt.

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.